Услуги

Масажи и процедури

Масажната терапия се използва, за да помогне подобряването на здравословното състояние. Включва манипулиране  на меките тъкани на тялото – мускулите, съединителната тъкан, сухожилията и кожата – използвайки различна степен на натиск и движение.

Може да се прилага при различни заболявания на опорно двигателния апарат и нервната система в подостър и хроничен стадий и има за цел не само лечение, но и профилктика на усложненията съпътстващи много заболявания.

Запази час по телефона

Цени на масажи

Резервирай час

Работно време

Неделя : Почивен ден
април 2024
пн вт ср чт пт сб нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Често задавани въпроси за масажите

За да се чувствате по здрави, отпочинали и тонизирани. Масажът повишава и подобрява качеството на живот, кожата, умората изчезва, подобрява се кръвообращението, което го прави важна част от здравословната програма на всеки човек.

Избора на масаж зависи изцяло от индивидуалните нужни на всеки. Ако търсите релакс и почивка, за вас са подходящи нашите класически масажи и терапии с ароматни свещи и масла. При по-специфични нужди може да препоръчаме спортно възтановителен, антицелулитен и др.

Подходящо е в месеца да се правят 2-3 масажа най-много. При спортисти веднъж седмично. Антителулитните всеки ден или през ден с пакет от масажи, защото тогава се постига ефект, иначе ефектът е същият като от един класически масаж.

При заболявания и състояния като повишена телесна температура, разширени вени, изгаряния, онкологични заболявания, лимфоми и други.

Желателно е да имате записан час за процедури и масаж.

Разгледайте още от нашите услуги